Oblečte si umenie – kolekcia od Dávida Kurňavku

Dávid Kurňavka

Predstavujeme vám exkluzívnu kolekciu tričiek od renomovaného umelca Dávida Kurňavky. Každé tričko v tejto limitovanej edícii je viac ako len móda – je to nositeľné umenie, ktoré odráža umelcovu vášeň pre detail a originálny dizajn.

Jedinečnosť tričiek s umením

Dávid Kurňavka, známy svojím nekonvenčným prístupom k umeniu a dizajnu, prenáša svoje umenie priamo na textil. Každé tričko je pečlivo navrhnuté tak, aby odzrkadľovalo jeho unikátne umelecké videnie. Pútavé farby, abstraktne prepracované motívy, alebo hlboké symbolické prvky, každý kus je navrhnutý s myšlienkou na originalitu a estetickú hodnotu.

Detailný popis kolekcie krátkych tričiek:

  • Tričko “Dude”: Toto tričko predstavuje fascinujúce prepojenie ľudskej postavy a abstraktných elementov, čím vytvára silný vizuálny dojem. Ideálne pre tých, ktorí majú radi umenie, ktoré vyvoláva emócie a otázky. Pozrite si tričko Dude tu.
  • Tričko “Lišiak”: Navrhnuté s dôrazom na zvieraťu ikonografiu, toto tričko kombinuje obrázok lišiaka s hravými, farebnými detailmi. Perfektné pre milovníkov prírody a zvierat, ktorí chcú vyniknúť. Pozrite si tričko Lišiak tu.
  • Tričko “Deadline”: Tohto názvu napovedá, tričko zobrazuje motiv spojený s tlakom a časom, predstavovaný cez zaujímavé vizuálne prvky. Skvelá voľba pre kreatívcov a profesionálov, ktorí sa neboja trochu humoru ohľadom pracovných deadlinov. Pozrite si tričko Deadline tu.

Materiály a udržateľnosť

 Pri výrobe týchto tričiek je kladený dôraz na ekologickú udržateľnosť. Použitie organickej bavlny a recyklovaných materiálov znamená, že každý kúsok je nielen krásny, ale aj šetrný k životnému prostrediu.

Ako nosiť tieto tričká

 Tieto tričká možno ľahko kombinovať s rôznymi štýlmi odevov – od ležérnych džínsov až po elegantné saka. Vďaka ich všestrannosti a designovému prevedeniu sú ideálne pre rôzne príležitosti, od bežných stretávok po večerné vychádzky.

Nezmeškajte príležitosť vlastniť kúsok z tejto jedinečnej kolekcie. Navštívte náš e-shop a vyberte si zo širokej ponuky, kým sú tričká ešte dostupné.